Maak uw keuze uit onze producten

Dikwijls maken wij gebruik van gespecialiseerde bedrijven in de markt waarbij wij genoemde produkten combineren maar steeds zelf de begeleiding in handen houden. Zo leveren wij een kompleet pakket.

 

Hangende puien

Met het hangende puisysteem kunt u niet-gekoppelde glaspanelen overal parkeren waar de bovenrail hen heenvoert. (Horizontal Rollwand Systeem)

Staande puien

Universel puisysteem, rollend op kogels in een vloerrail, dat gebruikt wordt als er een degelijke ophangconstructie ontbreekt. . (Universeel Rollwand  Systeem)

Aluminium puien

Als de 2 voorgaande systemen, maar dan met in aluminium gekaderde panelen, die geheel of gedeeltelijk te openen zijn. Vast of met 1 of meerdere draaideuren.

Vaste volglaspuien

Entreepuien of wanden, bestaande uit vaste glasdelen of 1 of meerdere draaideuren. Vertikaal tussen de delen minimale afdichtingen. Boven en onder gevat in 10 cm hoge plinten of in 3 cm hoge aluminium U-profielen.

Automatische deuren

Klantvriendelijke oplossing, de automatische deuren geven de klant toegang als deze naar binnen of buiten wil. Tussendoor blijft de warmte binnen en de kou buiten. In de zomer kunnen de deuren permanent open.

Rolluiken

Horizontaal te open en sluiten. Gesloten uitgevoerd met blinde lamellen, of met open uitgestanste lamellen ingevuld met lexaan. De rolhekken zijn opengewerkt en worden binnen achter een gesloten pui aangebracht als beveiliging.

Speciale projecten

Heeft u speciale wensen of situaties, wij zorgen graag voor de oplossing. Met ervaring in grote projecten als Schiphol Plaza, Amsterdam CS, Wctr. Buitenplein Amstelveen, diverse V&D-ingangen en de Woonmall Rotterdam.